Магазин за металотърсачи, златотърсачи, локатори за злато, изгодни цени в София, Варна и други градове Свържи се с нас: 089 228 6666
За въпроси и отстъпки: 089 228 6666
 
Металотърсач Minelab GPX 4500 с две сонди
Цена: 6300 лв. 4555 лв.
На лизинг от 255.08 лв./месец
купете Металотърсач Minelab GPX 4500 с две сонди на цена от 4555 лв.
спестявате 27.70 % (1745.00 лв.)
 
купи без регистрация купи без регистрация

купи на изплащане

Моля, попълнете следната информация Път до продукта

Име на продукта

Цена на продукта:
Натискайки бутона "Изпрати" декларирате, че сте запознат и приемате нашите Общи условия за работа през сайта ни.


Металотърсач Minelab GPX 4500 с две сонди

Новият най-дълбок металдетектор на Minelab – GPX 4500 в комплект с 28см бобина DD + 28см бобина MONO. 

Благодарение на усъвършенстваните качества в момента е един от най-универсалните детектори за злато, лесен за ползване с голяма мощ и добро представяне.

Благодарение на новата SETA Технология- по безшумна работа и по предпазлив към паразитите, работата с този детектор е същинско удоволствие. Ако не сте работили с детектор преди, това няма да е проблем за Вас, защото с автоматичните функции и предварителните направени настройки ще Ви направят експерт при работа със този детектор.
По-безшумен, по-остър сигнал при индентификация на целта, подобрена дискриминация и още повече новости.

Нови GPX-4500 спецификации

Новите Timing режими, правят металотърсача по-гъвкав и подходящ за всякакви условия. GPX-4500 е снабден с 2 нови режима на работа: Enhance и Sharp Timing, в допълнение с 4-те познати от предишния модел. Новят Enhance Timing е много силен и полезен, подобен на Sensitive Smooth Timing, но осигурява много по-добра идентификация в дълбочина както на малки, така и на големи предмети. Опцията Sharp timing е по-подходяща за „по-тихи” почви и осигурява най-добрата идентификация от всички останали Soil/Timing опции. Sharp Timing може да бъде използвана и когато искате по-точно да определите произхода на по-слаби сигнали. GPX-4500 има по-съвършено аудио приемане. Дизайнът на усилвателя и употребата на висококачествени нискочестотни компоненти Ви гарантират ясен сигнал без бучене на заден фон.
Без вече загубено ценно време благодарение на предварително програмираните режими за търсене. GPX-4500 предлага няколко предварително програмирани режими за търсене, които ви позволяват веднага да започнете да търсите! В допълнение към General и Deep режими за търсене има и опция за потребителски настройки на търсене, които Ви дават достъп до 4 други опции, подходящи за специфични техники. Това са Hi Mineral; Hi Trash; Patch и Test. Всичките 6 режима могат да бъдат настроени според личните ви предпочитания, а потребителския режим Ви позволява сам да изберете настройките.

Нови функции

В GPX4500 има добавени две нови настройки – Enhance и Sharp
– Enhance: Прилича на Sensitive Smooth Timing и едновремено с това прави по-дълбоко търсене, при предмети с по-малък обем и при предмети със по-голям обем дава по-остър сигнал.
– Sharp: е подхадящ за замърсени почви и може да се използва за точно целеуказание. Конструкцията на усилвателя и използването на висококачествен компонент розволява по-ясен тон на сигнала.

С модовете за търсене, които са програмирани отпреди, няма от какво да се безпокоите. Само с едно натискане на бутона детекторът Ви ще бъде готов за търсене. Към модовете General(Главен), Deep (Дълбок), Custom (Индивидуален) са прибавени 4 нови мода като: Високи минерали (Hi Mineral), Високо количество на отпадъци (Hi rash), Patch и
Test A мод за тестване..

Target Volume функция. Като допълнение към Volume Limit Control функцията, която пречи на сигналите да бъдат прекалено силни, новата Target Volume функция Ви позволява да контролирате звука и да увеличите силата на по-слабите сигнали. Изключително полезна функция за хора с нарушен слух, а също и при ветровито време или когато използвате слушалки. Също така можете да увеличите звука, когато търсите в „по-тихи” почви или да редуцирате или смекчите сигналите при силно минерализирани почви. Също така тази опция има възможност да работи заедно с Stabilizer control функцията, за да Ви предостави максимални възможности при настройка.

Усъвършенствана дискриминация – гарантираща успех и при изключително замърсена почва. Когато търсите в много замърсени райони, като например местности, намиращите се в близост до мина, или къмпинги, функцията за отхвърляне на желязо ще Ви позволи да зададете предпочитаното от вас ниво на дискриминация (от по-слаба до агресивна). Тази функция, комбинирана със специално програмирания Hi Trash режим на търсене, прави дори и най-замърсените райони ценни за претърсване. Металотърсачът е идеален и за търсачи на реликви и бижута, които искат най-доброто и държат да открият дори най-малките и най-дълбоко заровените предмети, невидими за повечето металотърсачи.
Вграден усилвател, благодарение на който ще чувате дори слаби сигнали от златни буци, намиращи се на голяма дълбочина. Новата литиево-йонна батерия има вграден аудио усилвател, който ви позволява да използвате външен говорител, без да слагате допълнителен усилвател. Дизайнът на усилвателя и употребата на висококачествени нискочестотни компоненти ви гарантират ясен сигнал без бучене на заден фон.
SETA Technology gives precision timings. GPX-4500 предлага 6 Timing опции, благодарение на които детектора може да се приспособи към всякакви условия. Предишните меалотърсачи от GP серията използваха едно универсално изравняване на всички тайминги. С използването на толкова много тайминги в GPX-4500 стана невъзможно да се разчита само на едно изправяне. Именно заради това, Minelab създадоха Smart Electronic Timing Alignment (SETA). SETA автоматично задава прецизно изравняване за всяка от Timing опциите. Това минимализира шумовете предизвикани от различни магнитни смущения, прагът остава по-стабилен и сигналите от силно намагнитизирани скали силно намаляват. Tака ще използвате детектора по-пълноценно и ще имате по-голям успех при разнообразни условия. Бонус към SETA технологията е че настройките на грунд баланса за всеки тайминг, автоматично се запаметяват и по този начин, когато превключвате между различните тайминиги, когато проучвате подозрителен сигнал от обект, няма да ви се налага да грундирате на ново металотърсача.
Нова литиево-йонна батерия. Най-новите литиево-йонни батерии на Minelab, които тежат едва 768 грама, издържат много повече от обикновените батерии. Благодарение на тях ще можете да работите с GPX-4500 до 12 часа. Интелигентната система за презареждане е поставена в здрав и лек алуминиев корпус и може да се презареждат за 4-5 часа, както чрез 12 V устройство,така и чрез главния адаптер. Най-хубавото е, че по всяко време може да проверите на LCD дисплея оставащия заряд на батерията.

Подобрена система за пренос на батериите.Новият колан в комплект с GPX-4500 прави носенето на батерията толкова удобно, че изобщо няма да забележите, че сте го сложили.
Modified Endcaps. The GPX-4500 with Modified Endcaps, now allows for full control box adjustability, to improve balance when using smaller or larger coils.
Надежден кабел за захранване. Проектиран да се справи с неравностите на златните находища. GPX-4500, е снабден с по-дълъг захранващ кабел, с по-плътно покритие.

При покупка попитайте за Вашия уникален подарък!

Според размера на поръчката, имате право на един или няколко подаръка. Попитайте ни!

Универсален дъждобран

Универсален дъждобран за аксесоар към Вашия металдетектор.

Стерео слушалки с регулатор на усилването

Стерео слушалки с регулатор на усилването за аксесоар към Вашия металдетектор.

Сгъваема лопатка/копач

Сгъваема лопатка/копач за аксесоар към Вашия металдетектор.

Джобно фенерче

Джобно фенерче за аксесоар към Вашия металдетектор.

 
4.9 / 5 звезди
Много добър избор.. Перфектен за откриване на големи късове злато.

Топ продукти

Оценка: 4.9
Фирма: XP

Това e съвършеният металотърсач за трудни (силно минерализирани) почви. Използва специфична честота на търсене […]

Цена: 1900 лв. 1250 лв.
На лизинг от 70.00 лв./месец
-34.21%
купете за 1250 лв.
спестявате   650.00 лв. детайли
 
Фирма: Makro Nokta

Металотърсачът за самородно злато Makro Gold Racer е проектиран на базата на върховата технология […]

Цена: 1490 лв. 1149 лв.
На лизинг от 64.34 лв./месец
-22.89%
купете за 1149 лв.
спестявате   341.00 лв. детайли
 
Оценка: 4.9
Фирма: Garrett

Този професионален металдетектор е подходящ за работа на всякакви терени и условия, включително може […]

Цена: 1450 лв. 1369 лв.
На лизинг от 76.66 лв./месец
-5.59%
купете за 1369 лв.
спестявате   81.00 лв. детайли
 
Оценка: 4.9
Фирма: Garrett

Уникалният нов модел металдетектор на Garrett – ATX. Характеристики: Екстремна чувствителност към миниатюрни златни […]

Цена: 6000 лв. 4865 лв.
На лизинг от 272.44 лв./месец
-18.92%
купете за 4865 лв.
спестявате   1135.00 лв. детайли
 
Фирма: Quest Deteknix

Новият модел металотърсач Deteknix Quest 40 Характеристики: – IP66 водонепромокаема защита – Интуитивна операционна […]

Цена: 1250 лв. 890 лв.
На лизинг от 49.84 лв./месец
-28.80%
купете за 890 лв.
спестявате   360.00 лв. детайли
 
Фирма: Quest Deteknix

Новият модел металотърсач Deteknix Quest 20 Характеристики: – IP66 водонепромокаема защита – Интуитивна операционна […]

Цена: 580 лв. 500 лв.
На лизинг от 28.00 лв./месец
-13.79%
купете за 500 лв.
спестявате   80.00 лв. детайли